naprapat@work

NAPRAPAT PÅ JOBBET – naprapat@work

Dagens stillasittande arbete och i flera fall monotona arbetsuppgifter gör att många får problem med nacke, axlar, arm och rygg. Enligt en undersökning från Unionen* svarade 1 100 personer på enkäten:

Har du haft ont i nacke, axlar eller arm pga jobbet?

66% av kvinnorna och 42% av männen svarade Ja. Dessutom svarade 8% att de var tvugna att stanna hemma pga sjukskrivning.

*Källa: www.kollega.se 23/9-15

Ont om tid och svårt att komma loss?

Inte sällan har många ont om tid och det kan vara svårt att komma iväg för behandlingar. Om då en naprapat regelbundet besöker arbetsplatsen är chansen mycket större att eventuella problem hinner behandlas förebyggande, istället för reaktivt.

Fördelen med en naprapat

Fördelen med en naprapat är att de har fler möjligheter till att behandla de som har problem i nacke, axlar, arm och rygg. Därför erbjuder många arbetsgivare förebyggande naprapatbehandlingar på jobbet.

Prova-på-erbjudande – 2 995 kr

(Ord. pris 3 500 kr)

6 st. 30-minuters naprapatbehandlingar av leg. naprapat på ert kontor.
Förebyggande naprapatbehandlingar är momsbefriade.

Gör som New Republic – årets PR-byrå 2017 & 2018

Malin Sahlen - delägare New Republic Stockholm

”Vi har anlitat Friskvårdskollen sedan i januari 2017 och det är enormt uppskattat av oss på New Republic. Eftersom Johan är naprapat får vi bra behandlingar här på plats på kontoret, men också tips och råd för att förebygga smärta eller skador. Det är tuff konkurrens om de bästa medarbetarna och vi ser Friskvårdskollens naprapatbehandlingar som en bra investering i våra medarbetares hälsa och välmående, som hjälper oss att vara en attraktiv arbetsgivare.”

Jag är intresserad av naprapat@work