Omdömen från våra patienter

Läs vad våra patienter säger efter besök på vår naprapatklinik på Kungsholmen.

Jag hade ont i min höft i tre år till och från. Det började med att det gjorde ont när jag löptränade men blev värre när jag genomgått en graviditet. Då smärtade det mest hela tiden när jag rörde mig. Genom rekommendation hamnade jag hos Friskvårdskollen/Johan och han lokaliserade snabbt problemet och redan efter första besöket kände jag en förbättring. Med övningar anpassade efter min fysiska status har höften gradvis blivit bättre och jag kan idag se att med Frisvårdskollens/Johans hjälp kommer den till slut att bli helt återställd. Jag är mycket nöjd med att Frisvårdskollen/Johan har haft  ett helhetstänk när jag fått övningar. Utöver det är jag även nöjd med att han på ett bra sätt tagit hänsyn till att min fysik var försvagad efter graviditeten och anpassat utgångsläget efter detta.

Ida

Hos Friskvårdskollen blir man alltid vänligt och proffsigt bemött i en ljus och trevlig miljö. Snabb och lättförståelig bedömning av problemet/skadan. Jag var där med min son som hade haft ont i sin häl under 1 år i samband med fotboll och handboll. Vi hade träffat olika läkare och terapeuter utan någon framgång eller förbättring. Efter 2 behandlingar av Johan på Friskvårdskollen så var min sons häl bra och han fick ett träningsprogram för att förebygga sina problem att de inte kommer igen. Uppskattar att man får träningsprogram per e-mail och har man frågor hemma i vardagsrummet när man ska träna, får man snabba svar per mail eller telefon. Speciellt då vi inte bor i Sverige. Johan ger ett väldigt proffsigt intryck och är mycket kunnig, kan verkligen rekommendera ett besök på Friskvårdskollen!

Anna & Simon

Att komma till Johan Lind  och Friskvårdskollen är alltid lika trevligt. Jag upplever att Johan verkligen kan sin sak och är väldigt snabb och duktig på att ställa rätt diagnos. Som vanligt får jag också ett program med mig hem för egen rehabilitering - ingen Quickfix, utan här får jag reda på anledningen till att jag har ont eller inte är tillräckligt rörlig. Jag kan varmt rekommendera Friskvårdskollen med Johan Lind i spetsen.

Hans