SAMARBETEN & KUNDER

Samarbeten

Vi på Friskvårdskollen har flera olika samarbeten, för att vi tror att summan av helheten är större än summan av delarna.

Dessa samarbeten är ett eget litet ekosystem som kompletterar varandra. Vi är övertygade att du som idrottare, eller motionär, kan dra nytta av dessa kontakter både privat eller i näringslivet.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av er till oss på telefon 08-400 25 435 eller mail på info@friskvardskollen.se

Magnus Jonsson – Faster at +50

Efter en 18 år lång paus från Ironmantävlandet bestämde Magnus sig för att ta upp tävlandet igen. Ambitionen var att bli snabbare i åldern +50 år än vad han var som 30 år gammal. Magnus är en stor förebild genom sitt långsiktiga tänk och tränande samt en flitig skribent på sin hemsida eller hos Runners World.

Friskvårdskollen bistår Magnus med tjänster inom naprapati, träning och rehab.

Stockholm City Triathlon – Sveriges största triathlonklubb

Stockholm City Triathlon bildades 1996 och är Sveriges största aktiva triahtlonklubb. Klubbens medlemmar består av allt från ungdomar och motionärer till elitsatsande triathleter där alla tränar på sin nivå och efter sina ambitioner och möjligheter.

Friskvårdskollen bistår SCTs Age Aspire Group med tjänster inom naprapati, träning och rehab.

Triathlontjejer – Vi har alla börjat från noll någon gång

Triathlontjejer är en Facebookgrupp som startades av Liselott Silwer hösten 2012. Liselott är en hängiven motionär som på senare år också ägnar sig åt swimrun och traillöpning. Idag har gruppen drygt 2 700 medlemmar i alla åldrar och nivåer, blandat med mycket kunskap och erfarenhet.

Friskvårdskollen bistår Triathlontjejer med tjänster inom naprapati, träning och rehab.

Hanna Hermansson, 800 meter – personligt rekord på VM i London 2017

Hanna började springa 800 meter 2014 efter en fotbollskarriär på elitnivå. På kort tid har hon gjort en kometkarriär i friidrottslandslaget. Under friidrotts VM i London 2017 var Hanna den enda som slog personligt rekord. Hennes tid blev 2:00:43.

Friskvårdskollen bistår Hanna med tjänster inom naprapati, träning och rehab.

Enebybergs IF – föreningen med det lila extra

Enebybergs IF består av 9 sektioner, fotboll, tennis, konståkning, innebandy, orientering, bandy, längdskidor, lawn bowls samt löpning och har ca 2100 medlemmar, från 3 år till den äldste som är 95 år!

Friskvårdskollen bistår föreningen med tjänster inom naprapati, träning och rehab, där vi erbjuder medlemmarna behandlingar på kliniken eller på plats, i Enebybergs tennishall.

Advantage Sweden Tennis  Academy-

Advantage Sweden Tennis Academy är en fristående akademi som erbjuder tennislektioner för alla åldrar och nivåer. Chefstränare där är Janne Hedman, en tidigare ATP-spelare som fortfarande är verksam på den Internationella tennistouren ITF, med målet att nå den absoluta värlstoppen i singel och dubbel sin åldergrupp.

Friskvårdskollen bistår Janne Hedman med tjänster inom naprapati, träning och rehab, där han under 2018 genomgår vår tjänst Screen2perform.

Imagine that – föreställ dig vägen till framgång

Imagine that AB arbetar med prestationspsykologi inom idrott och näringsliv. Företaget består av välutbildade idrottspsykologiska rådgivare. De hjälper våra kunder att optimera sina uppdrag och nå sina personliga mål som idrottare, ledare/medarbetare och människor.

Naturfys – träna utomhus i grupp och enskilt

Med hela staden, eller naturen, som träningsyta ordnar Naturfys träning åt företag och privatpersoner. För den som vill lyfta sin träning till nya höjder erbjuder Naturfys även tester och analyser på laktat och puls.

Testerna sker i Friskvårdskollen lokaler.

Lunchloppet – tävlingsträna på lunchen

Vem har sagt att en tävling måste vara lång och svåråtkomlig? Här få du en möjlighet att träna tävlingsnerverna under Lunchloppet, som är ett avskalat lopp på 5 natursköna kilometer med nummerlapp och tidtagning för den rätta känslan.

Alla som kan visa upp sin anmälan till Lunchloppet erbjuder vi 10% rabatt på vår tjänst Klar för race.

Thoresta Herrgård – naturskön herrgård med mat i världsklass

Med kunden i centrum och mat i världsklass, erbjuder Thoresta Herrgård sina kunder en naturskön konferensupplevelse.

För att personalen skall prestera på denna höga nivå tar de hjälp av Friskvårdskollen med regelbundna naprapatbehandlingar ute på plats i deras egna lokaler. Vi kallar det för naprapat@work.

Villa Aske – konferens med italiensk känsla

Ett annat av våra företagsuppdrag är ute på Villa Aske. En komplett konferensanläggning med en atmosfär som präglas av värme och kärlek till Italien.

För att deras personal skall kunna prestera på topp inför sina kunder, bistår Friskvårdskollen med regelbundna naprapatbehandlingar ute på plats i deras egna lokaler. Vi kallar det för naprapat@work.

New Republic – strategisk rådgivning och stöd åt företag

New Republic är ett konsultföretag som ger strategisk rådgivning och operativt stöd åt företag och organisationer som vill ha ut mer av sina relationer med omvärlden.

Det är tuff konkurrens om de bästa medarbetarna och New Republic ser Friskvårdskollens naprapatbehandlingar som en bra investering i sina medarbetares hälsa och välmående.

För personalen skall prestera på denna höga nivå tar de hjälp av Friskvårdskollen med regelbundna naprapatbehandlingar ute på plats i deras egna lokaler. Vi kallar det för naprapat@work.