Tjänster och priser

Massagebehandling

När du bokar en massagebehandling hos Friskvårdskollen får du en djupgående massage där fokus ligger på att avhjälpa ett specifikt besvär. Här används flera tekniker inom mjukdelsbehandling och detta är ett bra val för dig som önskar få bukt med ömma och stela muskler, kanske efter ett hårdare träningspass, eller bara vill ha en ordentlig genomkörare av kroppen.

Tid: 40 min
Pris: 670 kr

Boka tid direkt

Naprapatbehandling

Vid en naprapatbehandling tas en sjukdomshistoria och du får berätta orsaken till ditt besök. Därefter görs en undersökning med relevanta tester vars resultat sedan ligger till grund för en diagnos. Diagnosen är sedan det som styr valet av behandlingsmetoder, ofta inkluderat mobilisering eller manipulation av leder, olika former av mjukdelsbehandling såsom massage och muskelpressur, samt akupunktur med dry needling-teknik. Även rehabiliteringsträning utgör en stor del av en naprapatbehandling.

Tid: 40 min
Pris: 670 kr

Boka tid direkt

Naprapatbehandling +

Naprapatbehandling + är precis som det låter, en lite längre session där vi hinner undersöka och behandla dig mer än vid en vanlig naprapatbehandling. Har du haft ont länge eller om det är mycket som du vill att vi ska gå igenom kan ett längre besök vara alternativet för dig.

Tid: 60 min
Pris: 950 kr

Boka tid direkt

1080 MAP

Athletic 1080 movement system är ett systematiskt test- och mätverktyg som används för att finna just dina nivåer av styrka, rörlighet, stabilitet och uthållighet. Genom att utföra olika standardiserade rörelser stående på en specialmatta kan vi utläsa och identifiera olika fysiska förutsättningar och begränsningar och på så sätt utforma ett individuellt behandlings- och träningsprogram för just dig.

Tid: 40 min
Pris: 750 kr

Boka tid direkt

Löparscreening

Ett löpsteg är en komplex rörelse som kräver både styrka och rörlighet i en bra balans. Bokar du en screening av ditt löpsteg får du efter att ha berättat om dina besvär eller önskemål komma upp på ett löpband där du filmas från olika vinklar under tiden du springer. I samband med detta görs också olika funktionella tester som bedömer din styrka och rörlighet. Tillsammans med videoanalysen utgör testresultaten ett underlag för att kunna lägga upp ett specialutformat träningsprogram som syftar till att förbättra din löpteknik och löpekonomi.

Tid: 60 min
Pris: 1 250 kr

Boka tid direkt

Återscreening

Tid: 40 min
Pris: 670 kr

Boka tid direkt

Klar för Race

Detta är ett alternativ för dig som står inför en stundande tävling. Här gör vi en genomgång av kroppen och ser vad som behöver åtgärdas innan tävlingsdagen. Om din kropp vore en racerbil såvill du gärna göra en service innan du kör ut på banan och ställer dig på startlinjen, varför inte ta hand om din kropp på samma sätt? Det här valet passar även om du tränar mycket och bara vill mjuka upp kroppen.

Tid: 40 min
Pris: 670 kr

Boka tid direkt

Gemensam träning med terapeut

Nu finns möjlighet att boka träningstid enskilt eller i en mindre grupp med vänner tillsammans med din naprapat. Vi kan exempelvis springa intervaller, träffas för lunchjogg, arbeta med rörelse- och/eller styrkeövningar, träna löpteknik eller en kombination av ovanstående. Vi kan också träna tillsammans bara för att det är kul! Vi skapar en träningsplan utifrån dina/era önskemål och genomför den gemensamt.

Tid: 60 min/tillfälle
Pris: 1 250 kr

Boka tid direkt

Uppföljande träning

Du som har varit på behandling eller gjort någon screening kan boka uppföljande träning på kliniken. Här får du med stöd från terapeuten träna utifrån dina svagheter eller enligt andra önskemål som tydliggjorts under tidigare besök. Tillsammans sätter vi upp en långsiktig plan med fokus att skapa förändring över tid.

Tid: 40 eller 60 min
Pris: 670 resp 950 kr

Boka tid direkt