VI SOM JOBBAR HÄR

Johan Lind, leg. naprapat, klinikchef

Johan är en glad värmlänning som brinner för att hitta svagheter i din kropp. Han började sin idrottskarriär som ung inom fotbollen och tävlade dessutom i friidrott. Han innehar fortfarande rekord på 60 meter på flera av Värmlands friidrottsarenor. Tyvärr uppstod tidigt skador pga att han inte kunde kontrollera sin styrka och snabbhet och ur detta föddes intresset som han nu arbetar med. 2010 startade han Friskvårdskollen och har under åren fortbildat sig för att bli ännu bättre på att lösa dina idrottsskador.

Han tar gärna med sig sitt stora motorintresse in i sitt jobb som naprapat. En jämförelse kan vara en sned ram på bilen, som kan återspeglas i form av en sned och obalanserad rygg. En vacker dag vill han äga en sportbil men för tillfället får en familjebil duga så att sambon och dottern kan åka med.

Något du inte visste:

Johan äger en personligt skriven autograf av den stora sprinterstjärnan Michael Johnson vilken han fick när han VIP-gäst i VM-byn under Friidrotts-VM 1995 på Ullevi, Göteborg.

Marcus Gustafsson, leg. naprapat

Marcus är leg. naprapat och har varit verksam naprapat sedan 2011. Marcus har tidigare erfarenhet från några av Sveriges ledande naprapatkliniker. Efter att Marcus det senaste året jobbat som naprapat i Sandviken där han bland annat jobbat med både idrottsklubbar och idrottsgymnasier valde han att flytta tillbaka till Stockholm för att stärka upp teamet i Friskvårdskollen.

Marcus har med sin bakgrund som elitlöpare mycket goda kunskaper om idrottsrelaterade skador i allmänhet och löparskador i synnerhet. Han ger dig också kunskap om hur man undviker och förebygger skador. Är du den som är prestationsinriktad och vill ha ett långsiktigt upplägg för att nå dina drömmars mål kan Marcus vägleda dig och ge dig de träningsverktyg du behöver för att uppfylla målen.

Något du inte visste:

Mycket av sin fritid lägger Marcus fortfarande i löparspåret och han håller än så länge hyfsat god form och gör milen under 35 minuter. Annars är friluftsliv ett nyblivet intresse som han hoppas kunna få utforska än mer under de kommande åren.

Magnus Giertz, VD

Magnus är i grunden marknadsekonom och har mer eller mindre alltid jobbat med försäljning och marknadsföring i olika former. Förutom jobb i Sverige har jag även jobbat i Österrike, Ryssland, Indien och på Sri Lanka.

Ett starkt intresse har alltid varit idrott och träning där han ägnat sig åt hockey, fotboll, golf och tennis. Idag är det mest tennis, cykel både på landsväg och i skog, samt träning på gym som gäller. Hans nyfunna intressen på senare tid är fjällvandring samt mentalt träning.

Magnus har det affärsmässiga ansvaret på kliniken gällande sälj och marknad.

Något du inte visste:

Magnus var den första spelare som gjorde en hole-in-one på golfbanan i Kandy, Sri Lanka. Par 3, 157 m.