fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Fr o m februari kommer vi ha en ny kollega på Friskvårdskollen. Vår nya medlem i teamet blir leg. naprapat Adam Perski, som kommer jobba som naprapat i Kista på tisdagar och torsdagar. Han blev klar naprapat 2011, då han bland annat läste tillsammans med vår andra kollega, Marcus Gustafsson.

Adam har en lång erfarenhet av att hjälpa idrottare, på alla nivåer, att komma i mål med sina drömmar. Hjälpa dem att få ut bästa möjliga resultat genom att förbli skadefri och därmed kunna jobba obehindrat i träningen.

FOTBOLL

Under åren 2011 – 2013 jobbade Adam som naprapat i AIK fotbolls herrlag.

Försäsongen är det perfekta tillfället att jobba på underliggande problem och optimera förutsättningarna för säsongens bedrifter. Adam jobbar med dig som han tidigare gjort för AIK fotbolls herrlag, dvs. bedömer, behandlar och rehabiliterar det som behövs för bästa möjliga prestation! Undvik senare avbrott pga. småskador och icke adekvat rehabiliterade tillstånd. Spara både tid och frustration.

LÖPARE

Adam är också en van föredragshållare och har bland annat hållit föredrag på GIH gällande ”skadeprevention för långlöpare”. Tycker du att det låter intressant och vill veta mer. Maila magnus@friskvardskollen.se så får du veta mer.

Välkommen i teamet Adam! Hälsar Johan, Marcus G, Natalie, Marcus L och Magnus

Boka en naprapatbehandling

Våra naprapater har en genuin sportbakgrund och ett långsiktigt fokus