fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Det är inte varje dag vi får en ny naprapat på Kungsholmen. Vi på Friskvårdskollen kan i alla i alla fall med glädje och en hel del stolthet säga stort grattis till vår kollega John Humble. Han kan nämligen numera titulera sig legitimerad naprapat efter att ha fått sin legitimation från Socialstyrelsen.

John tog sin naprapatexamen i maj 2019, men hade redan när han kom till oss mycket erfarenhet med sig. Sedan en tid hade han jobbat med simklubben Neptun och Hammarby friidrottsförening. Där hjälper John regelbundet idrottarna att bli kvitt sina skador och prestera på tävlingar.

Efter slutförd examen satte John upp det ambitiösa målet att ta sin legitimation till sommaren 2020. Dvs inom ett år efter avslutad utbildning. Efter mycket slit och planerande, inte minst med tanke på Covid-19, fick John sin legitimation nu i somras.

Nu har vi två legitimerade naprapater på kliniken på Kungsholmen, Johan Lind och John Humble.

Johan är specialiserad på kedjan fot, ben, knä och höft och jobbar mycket med behandlingsmetoden Pronatos. Pronatos är en unik behandlingsmetod för att återskapa fotens naturliga rörlighet.

Ett av Johns specialområden är att han framgångsrikt behandlar huvudvärk och spänningstillstånd i käkmuskler.

Vår tredje naprapat är naprapatstudenten Helena Lind, som är inne i slutspurten inför sin examen nu i december 2020.

Helena har redan mycket erfarenhet i och med sitt nuvarande arbete med Sollentuna IF Dam division 1 och innan dess med AIK Handboll herrar. Helena har även erfarenhet av att arbeta på olika kliniker med både massage och naprapati.

Helena är Certifierad MammaMagetränare och hjälper bl a kvinnor att återfå kontrollen över sina kroppar efter graviditeten.

Boka en naprapatbehandling

Våra naprapater har en genuin sportbakgrund och ett långsiktigt fokus