fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

I vardagen är kalendern ofta fullbokad och det kan vara svårt att hitta utrymme för en behandling. Vi har därför märkt av en ökad efterfrågan gällande en naprapat med helgöppet.

De tjänster vi erbjuder är dels klassiska massage- och naprapatbehandlingar, men även cert. MammaMageträning och gravidmassage.

MASSAGEBEHANDLING

Vid en massagebehandling ligger fokus på att avhjälpa ett specifikt besvär eller tillstånd, såsom stress eller spändhet.

Naprapaten använder sig av olika tekniker för att uppnå bästa resultat som t ex töjningar, tryck och knådningar.

IDROTTSMASSAGE

En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage där fokus ligger på att avhjälpa ett specifikt besvär. Här används flera tekniker inom mjukdelsbehandling och detta är ett bra val för dig som önskar få bukt med ömma och stela muskler, kanske efter ett hårdare träningspass, eller bara vill ha en ordentlig genomkörare av kroppen.

NAPRAPATBEHANDLING

Vid en naprapatbehandling går vi först igenom din sjukdomshistoria och du får berätta orsaken till ditt besök. Därefter görs en undersökning med relevanta tester vars resultat ligger till grunden för en diagnos.

Diagnosen är sedan den som styr valet av behandling, som t ex kan inkludera mobilisering och manipulation av leder, olika former av massage och muskelpressur samt akupunktur med dry needling-teknik mm.

CERT. MAMMAMAGETRÄNING

Under graviditeten töjs bl a både de ytliga och djupa magmusklerna samt bindväven ut i takt med att barnet växer. Vanliga problem efter en förlossning är att man kan få svårt att aktivera den så viktiga core- samt bäckenbottenmuskulaturen.

Det kan i sin tur resultera i ryggont, inkontinens, svårt att stabilisera magen, mag- och tarmbesvär mm. Ta hjälp av oss så hjälper vi dig att komma tillbaka till en god funktion, på ett hälsosamt och säkert sätt.

Gällande priset lägger vi på 100 kr/behandling på det ordinarie priset.

Varmt välkomna!

Vi kan få dig att stressa av!

Genom att boka en avkopplande och skön massage kommer du att må bättre!