fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Fr o m april flyttar vi in på gymet Hart54 som ligger på Regeringsgatan 65, i det så kallade Europahuset.

Vi på Friskvårdskollen är oerhört stolta att numera kunna erbjuda en idrottsinriktad naprapat i Stockholm city, på Kungsholmen och i Kista.

Hart54 skriver bl a följande på sin hemsida:

”Maximising indoor training can make all the difference in your pursuit of your next outdoor adventure.”

Ett citat som vi tycker ligger helt i linje med våra visioner om att kunna prestera på toppen av sin förmåga i uthållighetsidrotter som simning, cykling och löpning.

I Hart54s lokaler huserar även Aktivitus som är Sveriges ledande testklinik för privatpersoner och företag.

Vår geografiska spridning kommer underlätta för dig att hitta en tid och plats som passar in i vardagen. Du kan boka en naprapat i Stockholm city, på Kungsholmen eller i Kista. Kliniken där ligger mitt bland stora företag som Ericsson, Tele2 och IBM.

Leg. naprapat Johan Lind, med extra kompetens kring fot-, ben-, knä- och höftproblem, kommer att vara kvar på Kungsholmen.

I Kista kommer leg. naprapat Adam Perski fortsättningsvis att hjälpa patienter med sin extra erfarenhet kring axel- och nackproblem.

Inledningsvis kommer naprapat John Humble att dela på tjänsten på Kungsholmen och på Hart54. John är extra kunnig gällande käkproblematik och spänningshuvudvärk.

Vet du någon som är sugen på en ny utmaning i livet och vill börja hos oss, går det att läsa mer här. www.friskvardskollen.se/jobb

 

Foto: Hart54

Boka en naprapatbehandling

Våra naprapater har en genuin sportbakgrund och ett långsiktigt fokus!