fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Först och främst vill vi gratulera vår nya naprapat och kollega Natalie till segern i sin åldersgrupp 30-34 under Ironman Taiwan. En fantastisk prestation, under tuffa och mycket blåsiga förhållanden, där hon vann med 15 minuter före Alyx Ulbrich från USA. Och med segern kvalade hon in till Ironman Hawaii 2019.

Tidigare har ni kunnat läsa om att Friskvårdskollen expanderar med en kommande klinik hos Actic i Kista. Men innan dess ser vi alla fram emot Natalies första dag på kliniken på Kungsholmen, måndagen den 15/10. In och boka tider vet ja!

Natalie är 30 år och tog sin examen i juni 2018. Närmast kommer hon från en tjänst på Full Funktion där hon bland annat hade ett uppdrag åt AIK damers fotbollslag. Vidare har Natalie hunnit utbilda sig till personlig tränare på The Academy och har arbetat på World Class.

Som aktiv spelade Natalie fotboll i division 1 och innebandy i Elitserien. Nu är dock det fullt fokus på hennes triathlonkarriär där hon tävlar för Terrible Tuesday. Så snart Natalie har landat på svenska mark kommer en utförligare rapport från hennes äventyr i Asien.

Grattis och välkommen till Friskvårdskollen!

Boka en naprapatbehandling

Våra naprapater har en genuin sportbakgrund och ett långsiktigt fokus