08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Friskvårdskollen, en idrottsklinik med tjänster inom naprapati, träning och rehab, kommer under oktober 2018 inte bara att ha kliniken på Kungsholmen vid DN-huset, utan även öppna upp en klinik på Actic i Kista.

Vi är jätteglada att kunna berätta om vårt nya samarbete med Actic i Kista. Ett gym med drygt 3000 medlemmar som erbjuder gruppträning, styrketräning, konditionsträning, motionssim, cirkelträning, vattengympa, personlig träning mm.

Efter oktober kommer deras medlemmar även att få naprapat- och massagebehandlingar på plats genom Friskvårdskollen.

– Vår ambition är att kunna hjälpa Actic med att öka kundnöjdheten bland deras medlemmar. Det gör vi genom ett mervärde i form av ökad servicenivå och närheten av en legitimerad naprapat på plats i Actics lokaler. Vi vill ge deras medlemmar möjligheten att snabbare komma tillbaka i träning efter eventuella skador, berättar Magnus Giertz, VD.

Förutom behandlingar och möjligheten att rehabträna patienter i en stor modern gymmiljö, kommer vi tillsammans med den välkände cykelexperten Marcus Lofjord att erbjuda bike-fit till motiverade och ambitiösa cyklister.

Läs mer på:
www.actic.se/hitta-gym/gym-i-stockholm/stockholm-kista-valhall/
www.friskvardskollen.se
www.deltanaprapati.se

Eventuella frågor besvaras via mail:

Magnus Giertz, VD Friskvårdskollen, magnus@friskvardskollen.se
Linn Melinder, Platschef Actic Kista, linn.melinder@actic.se
Marcus Lofjord, Delta Naprapati, marcus@deltanaprapati.se

Boka en naprapatbehandling

Våra naprapater har en genuin sportbakgrund och ett långsiktigt fokus