Vår idrottsklinikblogg - Nyheter för ett aktivt liv - Friskvårdskollen - Naprapat Stockholm
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

VÅR IDROTTSKLINIKS BLOGG

Hemmaträning

Hemmaträning

Nu bör vi undvika gymet ett tag, enligt Folkhälsomyndigheten. Men det är inga problem! Här får du tips på bra hemmaträning, där allt du egentligen behöver är din egen kroppsvikt.

Ny tjänst – gravidmassage

Ny tjänst – gravidmassage

För att minska smärta och öka funktion kan vi på Friskvårdskollen hjälpa dig genom att behandla symtomen med mjukgörande gravidmassage. Vi använder oss av en gravidbänk så att du får plats med både byst och mage samt kan ligga bekvämt på bänken.

Naprapat med helgöppet

Naprapat med helgöppet

Ibland kan det var svårt att hitta tid i hektisk vardag. Därför erbjuder vi på Friskvårdskollen numera en naprapat med helgöppet. Tiderna finns som vanligt enklast att se på vår hemsida.

Thai- och kickboxaren Sofia Bedziri

Thai- och kickboxaren Sofia Bedziri

Vi på Friskvårdskollen är jätteglada att kunna presentera ett nytt samarbete med en ambitiös och målmedveten idrottare. Thai- och kickboxaren Sofia Bedziri representerar svenska landslaget i Kickboxning i disciplinen K1 -56 kilo. Efter SM-guld väntar härnäst EM i december.

Prestera bättre med RockTape

Prestera bättre med RockTape

RockTape används både av glada motionärer och elitidrottare och är en elastisk kinesiotejp. Tejpen främjar blodcirkulation, ökar proprioceptionen i hjärnan, påskyndar återhämtningen och kan även ge stöd i vardagen och under aktivitet.

Träning efter graviditet

Träning efter graviditet

Att kvinnokroppen förändras under en graviditet och förlossning, tror vi de flesta är medvetna om. Magen, buken och bindväven töjs ut. Bäckenbotten belastas på ett nytt sätt och påverkas även den. Vissa får besvär, andra inte. Mer för vissa och mindre för andra. Så kan du få hjälp!

Anmäl dig för vårt senaste blogginlägg

Bloggkategorier