fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

MASSAGE KUNGSHOLMEN STOCKHOLM

MASSAGE NAPRAPAT

En massage på Kungsholmen kan fylla flera syften. Dels kan den vara avkopplande samt avstressande. Men den också påskynda olika läkeprocesser och återhämtning efter en tuff träningsperiod, till exempel.

Vi tror att varje individ är unik, och därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på dina behov och önskemål för att kunna ge dig den bästa behandlingen.

Våra terapeuter är naprapater och använder olika tekniker för att lösa upp spänningar och öka cirkulationen i musklerna. Du kan själv ge input på vilka områden du vill fokusera på eller om du har några specifika önskemål för behandlingen.

Att bli masserad av en naprapat har flera fördelar, såsom att vi har en djupare förståelse för muskler och skelett samt en bredare kompetens i att behandla smärta och rörelsehinder.

Vi vill att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela behandlingen.

MASSAGE, 40 minuter

800 kr

Njut av en avkopplande massage.

Utförs av en naprapat

Verkar avstressande

Lindrar smärta och stelhet

Förbättrar din sömn

MASSAGE, 60 minuter

1 150 kr

Njut lite extra av en avkopplande massage.

Utförs av en naprapat

Verkar avstressande

Lindrar smärta och stelhet

Förbättrar din sömn

FRISKVÅRDSBIDRAG OCH MASSAGE

Att erbjuda friskvårdsbidrag för massage är en uppskattad förmån som många arbetsgivare erbjuder. Du vet väl att du kan boka ditt friskvårdsbidrag för massage hos oss på Kungsholmen i Stockholm.

Vi är anslutna till aktörer som Benify, Wellnet, Benefit och Epassi. Du kan köpa massagebehandlingar som ett enskilt tillfälle, paket om 3 eller 5 behandlingar.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail info@friskvardskollen.se eller på telefon 08-400 25 435. Glöm inte bort att använda det innan årets slut!

Gör så här:

  1. Logga in på den förmånsportal som din arbetsgivare använder.
  2. Köp det antal behandlingar du önskar i förmånsportalen.
  3. Gå till vår hemsida och klicka BOKA NU uppe i det högra hörnet.
  4. Välj PLATS sedan tjänsten MASSAGE och slutligen UTÖVARE
  5. Klart!

Massage för anställda med Edenredkort

Ni bokar en tid via vår hemsida, där ni använder den särskilda artikeln ”Massage (Edenredkort)”, 40 minuter eller 60 minuter.

Betalning gör ni på plats efter behandlingen med ert Edenredkort.

friskvårdsbidrag massage
wellnet friskvårdsbidrag naprapat massage Kungsholmen Stockholm
friskvårdsbidrag massage
friskvårdsbidrag massage
Edenred

VARFÖR ÄR MASSAGE BRA?

Massage har många fördelar. Här är tre stycken som våra patienter upplever:

 

  1. Minskad stress – genom att massera musklerna frigörs endorfiner, vilket är kroppens naturliga smärtlindring och ger en känsla av lugn och välbefinnande.
  2. Lindring av smärta och stelhet – detta på grund av att massagen ökar blodcirkulationen och därmed förbättrar syretillförseln till musklerna, vilket kan hjälpa till att minska inflammation.
  3. Förbättrad sömnen – genom att frigöra spänningar och förbättra blodcirkulationen kan massagen göra att du känner dig mer avslappnad och sömnen kan bli djupare och mer återhämtande.
Massage naprapat

Du som patient kan välja mellan att få en massage av hela kroppen eller ett specifikt område.

Väljer du att få en behandling av hela kroppen rekommenderar vi en 60-minuters behandling. Då hinner vi i lugn och ro gå igenom alla delar för bästa effekt.

Behöver du få hjälp med ett specifikt problem kan du välja att få en mer riktad massage mot ett speciellt område. Det kan t ex vara en spänd nacke, ömmande rygg, värkande ben, tennisarmbåge mm.

MASSAGE SOM VI ERBJUDER