fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Har du ont?

En kropp som inte är i balans, stark nog eller har full rörlighet kommer att börja kompensera sig på ett eller annat sätt. För lång tid med kompensatoriska rörelser kommer att belasta kroppen fel, skapa problem och du kommer att få ont och bli skadad.

Vi tycker det är onödigt att gå omkring och ha ont, när hjälpen finns hos någon av våra rutinerade naprapater som inte bara behandlar symptomen, utan fokuserar på att få tillbaka din kropp i balans.

Det är onödigt att ha ont!

Vi behandlar inte bara dina symptom utan tar reda på orsaken till dina problem.

NAPRAPATBEHANDLING

Vid en naprapatbehandling går vi igenom din sjukdomshistoria och du får berätta orsaken till ditt besök. Därefter görs en undersökning med relevanta tester vars resultat ligger till grunden för en diagnos.

Diagnosen är sedan den som styr valet av behandling, som t ex kan inkludera mobilisering och manipulation av leder, olika former av massage och muskelprerssur samt akupunktur med dry needling-teknik.

Naprapati finns på vår klinik på Kungsholmen.

MASSAGEBEHANDLING

Vid en massagebehandling ligger fokus på att på att avhjälpa ett specifikt besvär eller tillstånd, såsom stress eller spändhet.

Terapeuten använder sig av olika tekniker för att uppnå bästa resultat som t ex töjningar, tryck och knådningar.

Massage finns på vår klinik på Kungsholmen.

IDROTTSMASSAGE

En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage där fokus ligger på att avhjälpa ett specifikt besvär. Här används flera tekniker inom mjukdelsbehandling och detta är ett bra val för dig som önskar få bukt med ömma och stela muskler, kanske efter ett hårdare träningspass, eller bara vill ha en ordentlig genomkörare av kroppen. Vår djupa och effektiva idrottsmassage förebygger skador och snabbar på läkeprocesser. Idrottsmassage i Stockholm passar lika bra som en del av återhämtningen efter en tävling, som förberedelse inför en tävling.

Idrottsmassage finns på vår klinik på Kungsholmen.

STÖTVÅGSBEHANDLING

Genom att komma åt djupa strukturer och annars svåråtkomliga samt svårbehandlade områden hjälper stötvågsbehandlingen till att stimulera kroppens egna läkningsprocesser. För att uppnå den bästa effekten behandlar man problemområdet under olika tryck och frekvenser. Har du utmaningar med golf- eller tennisarmbåge, hälsporre, plantar fasciit, vad- och hälseneprobelmatik eller så kallad kalkaxel visar stötvågsbehandling på goda resultat.

Stötvågsbehandling finns på vår klinik på Kungsholmen.

PRONATOS

Pronatos är en behandlingsmetod som, på ett effektivt samt mätbart sätt, korrigerar fötter och återskapar dess naturliga rörlighet.

Många får problem med skador och smärta av att ha förlorat mycket av fotens naturliga rörlighet och funktion. En, av många anledningar, kan vara dagens moderna skor med en klack, olika drop, stöd samt styv och stel uppbyggnad.

Friskvårdskollen är den andra kliniken i Sverige som erbjuder denna behandlingsmetod.

Pronatos finns på vår klinik på Kungsholmen.