fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

NAPRAPAT FÖR IDROTTSKLUBBAR

Behöver din idrottsklubb en naprapat?

Vi har samarbeten med olika idrottsklubbar, föreningar och idrottare, på alla nivåer. Vi tror att man kan skapa bättre resultat genom att ha en naprapat både på plats i sin verksamhet eller som samarbetspartner på en klinik.

Vi är naprapater med genuin idrottsbakgrund och långsiktigt fokus. Vi tror alla vill kunna prestera på toppen av sin förmåga, oavsett aktivitet eller nivå och har sedan starten arbetat nära både elitidrottare och breddidrottare. Kunskaperna därifrån och vår ständiga strävan att utveckla oss tar vi med oss till våra nya och gamla patienter.

Till oss kommer motionärer, elitidrottare och landslagsaktiva i alla åldrar som behöver någon tjänst inom naprapati, massage eller idrottsmassage.

Vi kan vara en del i klubbars upplägg under året eller göra punktinsatser gentemot specifika problem. Det viktiga för oss är att alla involverade delar vår syn på långsiktighet.

Vi är medlemmar i Svensk förening för fysisk aktivitet och idrottsmedicin.

En populär tjänst riktad till idrottare som vill prestera bättre är vår tjänst Screen2perform, som hjälper dig att hitta dina svagheter så att du kan vända de till dina styrkor.

KOMMA I KONTAKT

För mer information om hur vi kan arbeta med din idrottsklubb