fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

IDROTTSMASSAGE KUNGSHOLMEN STOCKHOLM

Idrottsmassage Kungsholmen
Naprapat Philip Fogelqvist

IDROTTSMASSAGE

 

En idrottsklinik ska självklart även kunna erbjuda en idrottsmassage och inte enbart en klassisk massage.

En idrottsmassage hos oss på Kungsholmen kan fylla flera syften. Dels kan den förebygga och rehabilitera skador.

Men den kan också påskynda olika läkeprocesser och återhämtning efter en tuff träningsperiod samt förbättra rörlighet och flexibilitet.

Vid en idrottsmassage jobbar vi djupare i musklerna och den är mer intensiv.

Tränar du mycket och ofta är det jätteskönt att komma in till oss för en idrottsmassage. Då kan vi jobba igenom musklerna, minska eventuell stelhet så att du på effektivast sätt kan tillgodose dig din träning.

Se oss som ditt exklusiva medicinska team som kan hjälpa dig att prestera på topp.

Dessutom är våra terapeuter naprapater och kan därför använda många olika tekniker för att lösa upp spänningar och öka cirkulationen i musklerna. Du kan själv ge input på vilka områden du vill fokusera på eller om du har några specifika önskemål för behandlingen.

Att bli masserad av en naprapat har flera fördelar. Vi har en djupare förståelse för muskler och skelett samt en bredare kompetens i att behandla smärta och rörelsehinder.

IDROTTSMASSAGE, 40 minuter

850 kr

Fokuserar behandlingen på ett eller två kroppsområden.

Utförs av en naprapat

Djup och intensiv

Förebygger och rehabiliterar skador

Ökar din prestation

Påskyndar återhämtning

Förbättrar rörlighet och flexibilitet

IDROTTSMASSAGE, 60 minuter

1 200 kr

Extra behandlingstid för att gå igenom hela kroppen.

Utförs av en naprapat

Djup och intensiv

Förebygger och rehabiliterar skador

Ökar din prestation

Påskyndar återhämtning

Förbättrar rörlighet och flexibilitet

VAD ÄR IDROTTSMASSAGE?

Jämfört med en klassisk svensk massage skiljer sig idrottsmassage på några sätt:

 

 • Teknik: Idrottsmassage använder sig av specifika tekniker och grepp som är anpassade för idrottare och deras behov. Det kan inkludera djup vävnadsmassage, tvärstrykningar, stretching och triggerpunktsbehandling för att behandla specifika problemområden.
 • Fokus: Idrottsmassage har fokus på att förbättra idrottsprestation och rehabilitering, medan en klassisk svensk massage vanligtvis har mer allmän avslappning och stressreducering som mål.
 • Intensitet: Idrottsmassage kan vara mer intensiv och djupgående än en klassisk svensk massage. Det kan vara mer inriktat på att arbeta igenom muskelvävnad, lösa upp spänningar och behandla specifika problemområden.
 • Timing: Idrottsmassage kan ges före, under eller efter idrottsaktiviteter för att förbereda musklerna, förbättra prestation eller främja återhämtning. En klassisk svensk massage kan ges när som helst för att främja avslappning och välbefinnande.
Minska stress

IDROTTSMASSAGE AV EN NAPRAPAT

Att boka en idrottsmassage utförd av en naprapat har flera fördelar, speciellt för den som är mycket aktiv inom sport och träning.

 Våra naprapater är experter på att behandla och rehabilitera rörelseapparaten. Vi har dessutom en gedigen sportbakgrund som förstår idrottares utmaningar.

Några av de fördelar som våra patienter upplever med en idrottsmassage av en naprapat är:

 

 1. Förebygger och rehabiliterar skador: Idrottsmassage kan hjälper till att förebygga skador genom att lösa upp spänningar, förbättra flexibilitet och öka blodcirkulationen i musklerna. Dessutom kan den hjälpa till vid rehabilitering efter skador genom att främja läkningsprocessen och minska ärrbildning.
 2. Ökar prestation: Genom att lösa upp spänningar och förbättra muskelens rörlighet kan idrottsmassage hjälpa idrottare att prestera på en högre nivå. Det kan även förbättra muskelstyrka och uthållighet genom att öka blodflödet till musklerna och underlätta transporten av näringsämnen och syre.
 3. Främjar återhämtning: Efter intensiv fysisk aktivitet kan idrottsmassage hjälpa till att minska muskelsmärta och ömma muskler genom att minska inflammation och främja avslappning. Det kan även påskynda återhämtningen genom att eliminera slaggprodukter och förbättra cirkulationen för att snabbare transportera bort toxiner från musklerna.
 4. Förbättrar rörlighet och flexibilitet: Idrottsmassage fokuserar på att förbättra rörligheten och flexibiliteten i musklerna och lederna. Det kan hjälpa idrottare att uppnå en optimal rörelseomfång och förebygga begränsningar i rörlighet som kan påverka prestationen och öka risken för skador.
Naprapat Christian Andersson
Naprapat Philip Fogelqvist
Klar för race

FRISKVÅRDSBIDRAG OCH IDROTTSMASSAGE

Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag för en idrottsmassage. Friskvårdsbidraget är en uppskattad förmån som många arbetsgivare erbjuder och du är varmt välkommen att boka ditt friskvårdsbidrag för idrottsmassage hos oss på Kungsholmen i Stockholm. Vi är anslutna till aktörer som Benify, Wellnet, Benefit och Epassi. Du kan köpa massagebehandlingar som ett enskilt tillfälle, paket om 3 eller 5 behandlingar. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail info@friskvardskollen.se eller på telefon 08-400 25 435. Glöm inte bort att använda det innan årets slut! Gör så här:

 1. Logga in på den förmånsportal som din arbetsgivare använder.
 2. Köp det antal behandlingar du önskar i förmånsportalen.
 3. Gå till vår hemsida och klicka BOKA NU uppe i det högra hörnet.
 4. Välj PLATS sedan tjänsten IDROTTSMASSAGE och slutligen UTÖVARE
 5. Klart!
friskvårdsbidrag massage
wellnet friskvårdsbidrag naprapat massage Kungsholmen Stockholm
friskvårdsbidrag massage
friskvårdsbidrag massage
Du som patient kan välja mellan att få en idrottsmassage av hela kroppen eller ett mer specifikt område. Väljer du att få en behandling av hela kroppen rekommenderar vi en 60-minuters behandling. Då hinner vi i lugn och ro gå igenom alla delar för bästa effekt. Behöver du få hjälp med ett specifikt problem kan du välja att få en mer riktad idrottsmassage mot ett speciellt område. Det kan t ex vara en spänd nacke, ömmande rygg, värkande ben, tennisarmbåge mm.