fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

NAPRAPAT@WORK

Naprapat på jobbet

NAPRAPAT PÅ JOBBET – naprapat@work

Dagens stillasittande arbete och i flera fall monotona arbetsuppgifter gör att många får problem med nacke, axlar, arm och rygg. Enligt en undersökning från Unionen* svarade 1 100 personer på enkäten:

Har du haft ont i nacke, axlar eller arm pga jobbet?

66% av kvinnorna och 42% av männen svarade Ja. Dessutom svarade 8% att de var tvugna att stanna hemma pga sjukskrivning.

*Källa: www.kollega.se 23/9-15

Ont om tid och svårt att komma loss?

Inte sällan har många ont om tid och det kan vara svårt att komma iväg för behandlingar. Om då en naprapat regelbundet besöker arbetsplatsen är chansen mycket större att eventuella problem hinner behandlas förebyggande, istället för reaktivt.

Fördelen med en naprapat

Fördelen med en naprapat är att de har fler möjligheter till att behandla de som har problem i nacke, axlar, arm och rygg. Därför erbjuder många arbetsgivare förebyggande naprapatbehandlingar på jobbet.


Prova-på-erbjudande – 3 495 kr

(Ord. pris 4 140 kr)

6 st. 30-minuters naprapatbehandlingar av leg. naprapat på ert kontor.
Förebyggande naprapatbehandlingar är momsbefriade.

Gör som New Republic – årets PR-byrå 2017 & 2018

Malin Sahlen - delägare New Republic Stockholm

”Vi har anlitat Friskvårdskollen sedan i januari 2017 och det är enormt uppskattat av oss på New Republic. Eftersom Johan är naprapat får vi bra behandlingar här på plats på kontoret, men också tips och råd för att förebygga smärta eller skador. Det är tuff konkurrens om de bästa medarbetarna och vi ser Friskvårdskollens naprapatbehandlingar som en bra investering i våra medarbetares hälsa och välmående, som hjälper oss att vara en attraktiv arbetsgivare.”

Jag är intresserad av naprapat@work

FRISKVÅRDSBIDRAG

Att erbjuda massage är en uppskattad förmån som många arbetsgivare erbjuder. Köp dina behandlingar hos Benify eller Wellnet och boka sedan in massage hos Friskvårdskollen.

Hos oss är du välkommen att använda dina förmåner. Vi är anslutna till både Benify och Wellnet där vi erbjuder olika paketlösningar gällande förebyggande naprapatbehandlingar.

Du kan köpa ”massagebehandling utfört av naprapat” som ensklit tillfälle, paket om 3 eller 5 behandlingar.

Pris från 690 kr/behandling.

För att ett Friskvårdsbidrag skall bli avdragsgillt för dig som arbetsgivare måste det följa Skatteverkets riktlinjer.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail info@friskvardskollen.se eller på telefon 08-400 25 435.

Glöm inte bort att använda det innan årets slut!