fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

NAPRAPAT KUNGSHOLMEN STOCKHOLM

Naprapat Philip Fogleqvist
Stuka foten

NAPRAPAT KUNGSHOLMEN

Genom att boka en behandling hos en naprapat på vår klinik på Kungsholmen kan du få hjälp med många olika besvär.

Våra naprapater har en högskoleutbildning med en gedigen idrottsbakgrund samt god förståelse i aktiva personers utmaningar med en kropp som inte fungerar perfekt.

Vi arbetar alltid utifrån en helhetsperspektiv och tar hänsyn till din medicinska historia, symtom och individuella behov.

Vid ett behandlingstillfälle använder vi oss av våra händer och olika verktyg. Genom specifika tekniker i våra behandlingar lindrar vi smärta, förbättrar rörlighet, återställer funktion och främjar kroppens naturliga läkningsprocess.

Vi vet att varje individ är unik, och därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på dina behov och önskemål för att kunna ge dig den bästa behandlingen.

Vi vill att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela behandlingen. Så tveka inte att framföra eventuella funderingar eller tankar inför eller vid ditt besök.

NAPRAPATI, 40 minuter

850 kr

Kortare behandling som ofta hjälper vid akuta besvär.

Återskapar din rörelseförmåga

Lindrar smärta och stelhet

Hjälper dig att förebygga återkommande problem

NAPRAPATI, 60 minuter

1 200 kr

Mer tid för mer komplexa och långvariga besvär

Återskapar din rörelseförmåga

Lindrar smärta och stelhet

Hjälper dig att förebygga återkommande problem

HUR GÅR ETT NAPRAPATBESÖK TILL?

Ett besök hos en naprapat följer alltid en given struktur som innefattar flera olika moment. Momenten är en kombination av undersökning, behandling, utbildning för att du som patient långsiktigt skall bli frisk från dina problem

Intervju och anamnes: Vid det första besöket kommer naprapaten att genomföra en grundlig intervju och anamnes.

Undersökning: Naprapaten kommer att genomföra en fysisk undersökning som kan innefatta rörelseutvärderingar, tester av muskelstyrka, palpation (känna på områden med ömhet eller spänning) och andra relevanta tester.

Diagnos och behandlingsplan: Baserat på intervjun och undersökningen kommer naprapaten att ställa en diagnos och utforma en individuell behandlingsplan.

Behandling: Naprapaten kommer att genomföra de rekommenderade behandlingsmetoderna enligt sin utformade plan. Det kan inkludera manipulation, mobilisering, massage, stretching, muskelaktivering och andra manuella tekniker som syftar till att lindra smärta, förbättra rörlighet och främja läkningsprocessen.

Uppföljning och rådgivning: Efter behandlingen kommer naprapaten att ge dig råd om självvårdstekniker och övningar som du kan utföra mellan besöken för att stödja behandlingen och förbättra resultatet. De kan också ge dig ergonomiska råd och tips för att förebygga återkommande problem och främja en optimal hälsa och livsstil.

Vi har också ett väldigt tydligt fokus på att hitta orsaken till dina problem och inte bara behandla symptomen. Det är inte ovanligt att symptomen bara är en indikation på att något är fel och att problemet sitter i en annan del av kroppen.

 
Massage naprapat
Skillnad naprapat kiropraktor
Boka stötvågsbehandling

Har du en längre och mer komplicerad sjukdomshistorik rekommenderar vi att du bokar en 60-minutersbehandling. Är det mer av akut karaktär hjälper oftast en 40-minutersbehandling.