fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

PRONATOS

PRONATOS

Pronatos är en behandlingsmetod som, på ett effektivt samt mätbart sätt, korrigerar fötter och återskapar dess naturliga rörlighet.

Många får problem med skador och smärta av att ha förlorat mycket av fotens naturliga rörlighet och funktion. En, av många anledningar, kan vara dagens moderna skor med en klack, olika drop, stöd samt styv och stel uppbyggnad.

Den minskade rörligheten i foten gör att andra delar i kroppen överbelastas, delar som av naturen inte är skapta för att klara av den ökade belastningen. Överbelastningen ger bland annat tillstånd som Funktionell Hallux Limitus (FHL) och Equinius som innebär stela vadmuskler.

Överbelastningen i fot, knä, ben eller höft gör att många får problem med hallux valgus, plantar fasciit, hälsporre, benhinneinflammation, löparknä, tibialis posterior syndrom, compartment syndrom, peroneus syndrom, hälsenebesvär, samt olika former av knäbesvär som ofta är svåra att diagnostisera.

NYBESÖK
Tid: 60 min
Pris: 1 600 kr/behandling

ÅTERBESÖK
Tid: 45 min
Pris: 1 300 kr/behandling

Hade noll förväntningar, kan säga att har haft problem med min fot och knä i ca sju år och hade i princip givit upp. Har provat i princip alla fotinlägg som finns utan goda resultat.

Johan undersökte foten och rättade till den samt visade mig några enkla tips och efter tre besök var min fot som ny igen. Kan inte tacka Johan och Friskvårdskollen tillräckligt. Fantastiskt!!

Markus