fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

 

 

LÅT PHILIP HJÄLPA DIG ATT PRESTERA PÅ TOPP!

 

Med stor kunskap inom träningslära och träningsfysiologi, som komplement till rollen som naprapat, kan Philip hjälpa dig nå dina mål både i och utanför löparspåret.

Mängden inspirerande filmer på Youtube, Instagram, Facebook och TikTok kan räknas i miljoner. Likaså kanonbra rehabövningar efter en snabb googling på nätet.

Det viktiga är dock att ta reda på vad som ligger bakom smärtan. Det kan inte en video på sociala medier göra, oftast inte heller din vän som ”haft samma problem”.  

Vår erfarenhet är att symptom kan bero på en väldig många olika orsaker som är unika för just dig. Låt en person med kunskap skräddarsy din behandling och träning.

Philip, som vid sidan av jobbet på kliniken bl a studerar en magisterexamen i idrottsvetenskap vid Mittuniversitetet i Östersund, vet hur en kropp skall fungera för att kunna ge ut max effekt. Är även utbildad personlig tränare EQF nivå 4.

 

Vanliga problem som Philip möter inom idrotten:

  • Ländrygg
  • Armbåge/hand
  • Axel
  • Knä
Naprapat Philip Fogelqvist
Naprapat Philip Fogleqvist

VÄRK vs. SMÄRTA

Det är stor skillnad på den behagliga värken som försvinner efter en kort tid och den smärta som kan sätta dig helt ur spel.

Låt Philip ta reda på orsaken till just dina problem.

Effektivitets pyramid

FRISKVÅRDSKOLLENS FILOSOFI

För att kunna prestera över tid, är vi övertygade om att det är basen som är fundamentet för att kunna bygga på höjden.

Basen i vår filosofi är rörligheten. Finns inte rörligheten i en led kommer din kropp att börja kompensera för bristen på rörlighet. Med olika kompensatoriska rörelser som följd.

Naprapat Philip Fogelqvist

SPRING OCH MÅ BRA

Att löpning är en härlig träningsform vittnar många om. Inte minst alla tusentals som deltar i de många olika och roliga lopp under året.

Alla vill dock inte tävla eller sätta personliga rekord, utan många vill kunna springa för att må bra.

Boka en behandling idag!

Låt Philip få dig att prestera på topp!

Just nu 150 kr rabatt!

Villkor: Gäller hos Philip Fogelqvist tom 2023-04-30. Ordinarie pris behandling, 40 resp. 60 min, massage 800:- resp. 1 150:-. Naprapati 800:- resp. 1 150:-. Kan inte kombineras med andra erbjudande eller villkor. På helger tillkommer 100 kr/behandling.