fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Racefox

Racefox

Racefox hjälper dig att träna smartare så att du kan springa snabbare och längre samt ser till att du minskar risken för skador. Du får en analys av dina helkroppsrörelser från en sensor på bålen samtidigt som appen pratar direkt till dig i dina hörlurar medan du tränar. Du får personliga och handfasta råd om hur du kan förbättra din hållning och ditt rörelsemönster. Racefox Run är en svensk digital realtidscoach som förvandlar mängder av mätvärden till handfasta råd och ljudsignaler som du hör direkt under ditt pass.

Racefox Insight (60 min)

Kom till Friskvårdskollen och gör en Racefox Insight. På bara 15 minuter får du reda på om du har några obalanser i din kropp.

Först får du springa med ett sensorbälte under ca 15 minuter, antingen på löpband eller i området runt kliniken. Efteråt analyserar vi dina data för att se om du kanske behöver bli starkare, mer rörlig eller både och. Våra terapeuter ser sedan till att korrigera eventuella obalanser genom naprapatbehandlingar.

Så här går det till:

  1. Ladda ner Racefox app och skapa ett konto innan du kommer till kliniken.
  2. Maila oss för att boka en tid.
  3. Har du gjort en Racefox Tryout innan, eller sprungit med Racefox ett tag, kommer du till kliniken på utsatt tid.
  4. Har du inte gjort en Racefox Tryout tidigare, kommer du ca 20 minuter innan utsatt tid, byter om och springer ca 15 min.
  5. Vi analyserar din data och behandlar dig utifrån våra iakttagelser ca 30-45 min.
  6. Vi ger dig personliga råd gällande rörlighet och/eller styrka.

Här hittar du mer information om hur du kan springa snabbare och längre.

Tid: 60 min
Pris: 1 350 kr/tillfälle

Kontakta mig för en Racefox Insight!

12 + 8 =