08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

NÅ DITT MÅL

Nå ditt nya mål och nästa nivå!

Google, Youtube, Facebook och Instagram är toppen för att hjälpa dig med generella träningstips, inspiration och övningar för att bli starkare och prestera bättre. Men det är inte mängden generella övningar som räknas, utan kvaliteten på de som är anpassade för just dig som gör skillnaden.

Vi hjälper dig att, på ett strukturerat sätt, ta reda på vad som verkligen gör skillnad för dig. Allt för att du långsiktigt skall kunna jobba mot dina långsiktiga mål. Resan dit kommer förmodligen vara både lång och hård, men vi är övertygade att den kommer vara mödan värd.

SCREEN2PERFORM

Vill du ta din träning till en ny nivå och förbättra dina svagheter? Har du svårt att nå dina uppsatta mål? Besväras du av skador som hämmar dig i din träning och idrottsutövande?

Screen2perform är en metod framtagen för att på ett grenspecifikt sätt och från en funktionell synvinkel kunna identifiera just dina svaga länkar och styrkor i din aktivitet.

1080MAP

Athletic 1080 movement system är ett systematiskt test- och mätverktyg som används för att finna just dina nivåer av styrka, rörlighet, stabilitet och uthållighet. Genom att utföra olika standardiserade rörelser stående på en specialmatta kan vi utläsa och identifiera olika fysiska förutsättningar och begränsningar för att på så sätt utforma ett individuellt behandlings- och träningsprogram för just dig.

LÖPARSCREENING

Ett löpsteg är en komplex rörelse som kräver både styrka och rörlighet i en bra balans. Bokar du en screening av ditt löpsteg får du efter att ha berättat om dina besvär eller önskemål komma upp på ett löpband där du filmas från olika vinklar under tiden du springer.

I samband med detta görs också olika funktionella tester som bedömer din styrka och rörlighet. Tillsammans med videoanalysen utgör testresultaten ett underlag för att kunna lägga upp ett specialutformat träningsprogram som syftar till att förbättra din löpteknik och löpekonomi.

GEMENSAM TRÄNING MED TERAPEUT

Vi erbjuder möjligheten att boka träningstid med din naprapat, antingen enskilt eller i en mindre grupp. Vi kan exempelvis springa intervaller, träffas för lunchjogg, arbeta med rörelse- och/eller styrkeövningar, träna löpteknik eller en kombination av ovanstående.

Vi kan också träna tillsammans bara för att det är kul! Vi skapar en träningsplan utifrån dina/era önskemål och genomför den gemensamt.

KLAR FÖR RACE

Detta är ett alternativ för dig som står inför en stundande tävling. Här gör vi en genomgång av kroppen och ser vad som behöver åtgärdas innan tävlingsdagen. Om din kropp vore en racerbil så vill du gärna göra en service innan du kör ut på banan och ställer dig på startlinjen, varför inte ta hand om din kropp på samma sätt? Det här valet passar även om du tränar mycket och bara vill mjuka upp kroppen.