fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

På Instagram presenterar sig triathleten Kristian Ek sig som ”hobbytriathlet”, men tiden 8:59:14 från Ironman VM på Hawaii 2018 säger dock något annat.

Kristian Ek tävlandes för Terrible Tuesday och idrottskliniken Friskvårdskollen inleder ett samarbete för att stötta triathleten Kristian Ek i hans framtida satsningar. Dels med förebyggande träning, dels med underhållande naprapatbehandlingar, allt för att hålla honom långsiktigt skadefri.

Naprapat Johan Lind kommer ha det övergripande ansvaret och jobba förebyggande, bland annat med hjälp av behandlingsmetoden PRONATOS ®. En effektiv och mätbar behandlingsmetod som korrigerar fötter och återskapar dess naturliga rörlighet och funktion.

Naprapat Natalie Rec, själv triathlet och tävlandes för Terrible Tuesday, kommer parallellt med Johan att stötta Kristian med löpande och underhållande naprapatbehandlingar, så att Kristian återhämtar sig snabbare efter tunga träningsperioder. Dessutom genom vår tjänst ”Klar för race” kommer Kristian få de allra bästa förutsättningarna inför kommande tävlingar.

Närmast på tur kommer Kristian att starta i Vasaloppet, där han för tredje gången startar från startgrupp ett. Fjolårets plats blev 171 och nu håller vi tummarna för att han gör en minst lika fin och fantastiskt imponerande prestation.

Avslutningsvis kan vi nämna att ovan nämnda tid från Ironman Hawaii var den 5:e snabbaste någonsin, av en svensk. Det om något tycker vi ytterligare visar på att Kristian är mer än en ”hobbytriathlet”.

Bli av med dina fotrelaterade problem!

Vi kan hjälpa dig att återskapa fotens naturliga rörlighet och därmed bli smärtfri!