fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Det är extra kul att vi denna skämtsamma dag kan skriva om att en ny naprapat skall komplettera teamet på Friskvårdskollen.

Efter mer än ett decennium som naprapat i fotbollsallsvenskan, både hos Djurgården och Hammarby, drar Christian för första gången på sig tröjan med Friskvårdskollen som emblem, istället för ett klubbmärke.

Arbetet inom elitfotbollen är dock inte helt över, utan Christian har fortfarande hand om skadebiten på A-landslagets alla samlingar på herrsidan. Christian brinner för att reparera idrottsskador och att få tillbaka individer att prestera på sin toppnivå.

Hos oss jobbar även leg. naprapat Johan Lind som är extra kunnig på problem kopplat till fot- underben, knä och höft genom behandlingsmetoden Pronatos.

Har du problem med käke, nacke och axlar är leg. naprapat Johan Humble extra erfaren och kan hjälpa dig med behandling och rehab så du slipper få ont i axeln.

Vill du lyfta dig till nya nivåer inom t ex fotboll tycker vi du skall boka en genomgång hos leg.naprapat Christian Andersson.

Varmt välkommen Christian!

Jag vill lyfta mig till nya nivåer!

Fotbollslandslagets naprapat Christian Andersson kan hjälpa dig att komma tillbaka ännu starkare.