fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Det brinnande intresset för tennisen har dock aldrig avtagit, utan han är fortfarande verksam, dels som tränare i Advantage Sweden Tennis, men också som aktiv på ITF veterantour med både både VM- och EM-medaljer.

I december 2017 är Jannes världsranking nummer 12 i herrdubbel 50 och som nummer 26 i herrsingel 50. Men siktet är högre än så, målet för 2018 är världsetta i dubbel och topp-10 i singel.

Som ett led i denna satsning har Janne tagit hjälp av Friskvårdskollen och deras tjänst Screen2perform. En tjänst för den ambitiöse som vill lyfta sitt idrottande till nästa nivå.

Syftet med Screen2perform är för att på ett grenspecifikt sätt, och från en funktionell synvinkel, kunna identifiera den aktives svaga länkar och styrkor i sitt idrottande.

Målet är att du därigenom skall hålla dig skadefri, så att du kan träna mer, intensivare och utvecklas i önskad riktning.

Det kommer bli jättekul att följa Janne och hans satsning på nära håll och vi håller närmast tummarna för att hans deltagande, under ITF turneringen i Villnius under januari 2018, skall gå bra.

Är du också nyfiken på vad Screen2perform kan göra för dig, hör av dig till oss på telefon 08-400 25 435 eller läs mer nedan.

Vill du prestera på toppen av din förmåga?

Bli bättre med vår tjänst Screen2perform