fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se
En naprapat undersöker, förebygger, diagnostiserar, behandlar, rehabiliterar och förebygger smärta samt nedsatt funktion i alla olika delar av kroppen. 

En naprapat utgår alltid från helheten och tar hänsyn till kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår. 

En naprapat har sin kompetens inom manuell medicin och vi använder våra händer i de olika behandlingsteknikerna. Manipulation och mobilisering som syftar till att återskapa funktionen i lederna. Detta kombineras med massage, bindvävstekniker och stretching riktade mot kroppens mjukdelar.

Vi hjälper dig att förebygga framtida besvär

Förutom de manuella behandlingsteknikerna använder vi oss, vid behov, även av stötvågsbehandling. Dry-needling kan också användas, som ett alternativ vid behandling av till exempel smärta. Något vi betonar starkt är att du som patient själv är delaktig i din rehabilitering och i att förebygga framtida besvär. Vi ser alltid till att ge dig individuella råd om förebyggande träning och ergonomi.

Varför Friskvårdskollen?

Du är motiverad och ambitiös samt vill kunna prestera på toppen av din förmåga. Vi tror att detta gäller oavsett aktivitet eller nivå, både privat och professionellt.

Vår tydliga idé, som bygger på rörelse, funktion/kontroll, uthållighet, styrka samt idrottsspecifik träning, kommer långsiktigt att hjälpa dig i ditt utövande.

Vi är en idrottsklinik som erbjuder olika tjänster inom naprapati, friskvård, rehabilitering samt träning till ambitiösa och motiverade personer och organisationer som vill må och prestera bättre.

Boka en naprapatbehandling

Våra naprapater har en genuin sportbakgrund och ett långsiktigt fokus