fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se
Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett årligt friskvårdsbidrag. Nu när året börjar gå mot sitt slut vill vi påminna om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos en naprapat genom att beställa tjänsten massage.

Vi erbjuder en skön och avkopplande massage, både som 40 och 60-minuters behandlingar. Ett enkelt sätt att boka är genom att köpa dina behandlingar hos t ex BenifyWellnet eller Benefit.

Efter att du har köpt den, eller de, önskade behandlingarna är det bara att besöka vår hemsida och boka massage på en tid som passar.

Du kan köpa “massagebehandling utfört av naprapat” som enskilt tillfälle, paket om 3 eller 5 behandlingar. Mer information och priser hittar du hos Benify, Wellnet eller Benefit. Är ditt företag inte ansluten till någon av de tjänsterna får du självklart ett kvitto som du kan lösa in hos din arbetsgivare.

För att ett Friskvårdsbidrag skall bli avdragsgillt för dig som arbetsgivare måste det följa Skatteverkets riktlinjer. Massage betecknas som friskvård, till skillnad från naprapati som är sjukvård.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail info@friskvardskollen.se eller på telefon 08-400 25 435.

Glöm inte bort att använda det innan årets slut!

Vi kan få dig att stressa av!

Genom att boka en avkopplande och skön massage kommer du att må bättre!