fbpx
08-400 25 435 info@friskvardskollen.se

Hösten och vintern kan vara mörk, kall och ganska trist. Säsongen är, för de flesta, över och inspirationen kanske inte är på topp längre.

Då tycker vi att det är en bra tid att reflektera över säsongen som har gått och börja dra upp riktlinjerna för nästa års träning och tävlande.

Vi har en tydlig filosofi kring rörlighet, funktion/kontroll, uthållighet, stryka och idrottsspecifik träning. Har du inte rätt rörlighet, kommer din kropp att börja kompensera, med en ökad risk för skador som följd. Vi kommer därför att prata rörlighet – grunden för all tyngre träning.

Det pratas generellt mycket om Artficiell Intelligens, AI, idag i samhället, något som naturligtvis också mer och mer kommer att komma in inom idrotten. Vi har tillgång till avancerade klockor, wattmätare och mycket mer. Men vad skall man göra med all information och hur skall vi ta den till oss för att bli bättre?

Bernhard Hirschauer – Trimaster, kommer att prata om ”Hur använder jag min träningsdata på bästa sätt?”.

En annan utmaning idag är att vi söker snabba resultat och omedelbar belöning. Inte minst ger våra olika sociala medier oss belöningar genom att våra inlägg får likes och vi kan hela tiden jämföra oss med andra. Men långt innan dessa medier fanns tävlade triatleten Magnus Jonsson runt om i världen.

Nu kommer han och ger en inspirerande infallsvinkel på långsiktighet. Magnus Jonsson satte upp målet att vara snabbare vid 50 år än vid 30, och kommer att prata om ”Min väg till långsiktig framgång, erfarenheter från elittävlande”.

Det finns fortfarande några platser kvar och du kan enkelt skaffa dig en plats genom att Swisha 195 kr till 123 345 67 20.

Vi bjuder på enklare förfriskning och energi.

NÄR
Torsdagen den 15:e november 2018, klockan 18:00 – 20:00

VAR
PopInWork, Kungsbron 18

SISTA ANMÄLAN
Fredagen den 9:e november 2018.

FRÅGOR
Maila magnus@friskvardskollen.se eller ring 0734-120 328.

VÄLKOMNA!

Vill du prestera på toppen av din förmåga?

Bli bättre med vår tjänst Screen2perform